Frost

Här är det alldeles vitt av frost ute, både på träd och mark. Kanske vintern är på väg nu. Längtar faktiskt tills den första snön lägger sig och man får riktig julstämning. Första advent om elva dagar. Mys!
 
Har passat på att städa och tvätta denna kalla onsdag. Något alldeles extra är det när allt skiner och man kan tända lite ljus och slappa i soffan efteråt, och det är helt OK! Nu ska jag slänga upp fötter i soffan och njuta av ett glas iskall julmust och en saffransbulle. Lyx!
 
 
 

Fredag

Äntligen fredag! En hel helg tillsammans med min man. Underbart! Inga måsten alls utan vi tar dagarna som dom kommer. Har kikat runt lite på internet denna morgon och har hittat två favoriter som gärna får flytta in i min garderob. Lite höstnytt är aldrig fel.
 
 

Morgon blogg

God måndag min vän! Här ekar det tomt, men det är inte pga. någon bebis för den ligger fortfarande tryggt i magen, utan för att det händer väldigt lite i mitt liv just nu. Går bara och väntar och väntar på lilltuss ♥
 
Här utanför fönstret är det frost idag, solen börjar komma fram och det ser ut att bli en strålande vacker dag. Det gillas! Idag ska jag bege mig ut på stan och fixa de sista julklapparna, köpa lite fix till paketinslagningen och annat smått och gott till julen. Åh, tänk att man kan ha en sådan enorm längtan efter julen som jag faktiskt har. Skulle vilja börja julpynta och baka med en gång, men får nog ändå hålla mig till första advent i alla fall ;)
 
Nu ska jag ta tag i dagen och äta en lång frukost framför nyhetsmorgon.
Ha det gott!
 

Kärlek

En underbar dag idag. Nämligen vår årsdag idag. Hela två år tillsammans nu. Kunde inte vara kärare och lyckligare än vad jag är. Helt obeskrivligt! Snart har vi även en liten plutt här hos oss också. Kärlek ♥