Sista dagen i oktober

Regn och rusk utanför fönstret denna sista dagen i oktober månad. Riktigt höstväder ärligt talat. Nästan så man längtar tills snön har lagt sig så det blir ljust ute igen! Idag står det tvätt och städ på agendan, passande med tanke på vädret. Man vill ju inte direkt gå ut. Brr!  Så denna dagen består av hemmapyssel och mys i soffan :)
 
 
 

L´Oréal

Sminklådan har fått sig en liten uppdatering. Var verkligen i behov av nytt. Finns dock massor på marknaden men blev rekommenderad att testa L'Oréals BB-Cream och den är verkligen super.
 
Nude Magique BB-Cream- Det är en perfekt, ultralätt creme som ger en fjäderlätt täckning för ett perfekt och naturligt resultat. Nude Magique BB Cream rättar till hudtonen, täcker ojämnheter och förfinar hudens struktur samtidigt som den ger upp till 24 timmars fukt. Det jag tycker är bäst med denna är att man aldrig upplever den där "rå spacklade" känslan som man kan få av andra produkter och som jag för övrigt hatar.
 
Nude Magique BB Concealer- En vårdande och återfuktande roll-on BB-concealer som reducerar synligheten av mörka ringar och påsar under ögonen! Den smälter ihop med din hudton och ger dig en fräsch, pigg look!
 
 

Onsdag

Åh hej! Lillördag och mitt i veckan redan. Sjukt vad veckorna springer iväg. Snart dags för att börja julpynta och förbereda inför advent. Mys! Blir nog en shoppingvända i helgen och bunkra upp med inslagningspapper, snören, julgranskulor och annat smått som hör julpyntet till. Så kul!
 
Har köpt mig lite tidningar med julinspiration i. Blir ju inte ett dugg sugen på hus så man kan ha en stor vacker gran i vardagsrummet, duka upp ett fint långbord och fixa en riktigt rejäl jul med alla nära och kära! Åh well, den dagen kommer nog!
 
 
 
 

Clean

Så skönt med ett helt nystädat hem, tvätten är på tork och ger en mjuk, skön doft över hela lägenheten. Love it! Nu ska jag vila mig en stund så jag är pigg till kvällen ♥

Home interior

Brrr, riktigt höst väder ute idag. Riktigt mysväder! Har denna onsdag haft frukost och fika besök av min fina syster och lilla Thea. Det gjorde min dag, tack söta! Sen har det inte varit många knop, är riktigt slapp/trött i kroppen och lite snuvig. Kanske en förskylning ligger på lur, hope not, har varken tid eller lust för det just nu! Har i alla fall suttit och tittat runt på inredning nu på eftermiddagen och det får nog bli en liten lista till tomten. Älskar lampan!
 
 

Christmas feelings

Tänk att man kan ha såna här jul känslor redan. Längtar massor till allt julpynt, julbak, julmust, paket inslagning, jularrangemang etc. Tror att denna julyra blivit värre med att jag blev gravid. Tycker att det ska bli extra roligt och spännande att pynta och fira jul i år. Har denna morgon suttit och letat massa inspiration. Har hittat så mycket och fått så mycket idéer, synd bara att man inte hade ett helt hus att gå lös på. Kanske nästa år!?
 
Bilder från google.

Pancakes

Lyxade till min onsdag och gjorde pannkakor! Så enkelt och så gott! Konstigt nog så blir det inte så ofta man lagar pannkakor, i alla fall inte jag. Serverade dessa med keso och hallon! Yum!
 

Recept: Mixa ½ dl havregryn, en gnutta bakpulver, salt, kardemumma och kanel till ett "mjöl" i en mixer. Blanda tillsammans med 2 ägg och ½ dl mjölk. Stek små plättar i smör på medelvärme. ÄT!
 

The heat

 
Helgens filmkväll bestod av den här sjukt roliga filmen, the heat! Det hände alltid något och det blev en hel del skratt. Helt klart sevärd!

Handling: Den ambitiösa FBI-agenten Sarah Ashburn skulle få sitt efterlängtade karriärslyft om hon bara klarade av att samarbeta. Med ett löfte om befordran åker hon till Boston för att leta upp och fånga en maffiaboss. Hennes dröm ser ut att bli lite mer avlägsen när hon tvingas att jobba ihop med Shannon Mullen, den polis som fångat bossens närmaste man. Sarah gör alltid allt strikt efter regelboken. Shannon, ja hon är lite mer för att ... improvisera.


Det andas höst

Hej bloggvärlden! Här har det ekat tomt ett par dagar men har bara njutit av fina människors närvaro, Ikea besök, promenader, fikabesök hos svärföräldrarna och mycket tid tillsammans med min fina man. Har helt enkelt slöat och tagit det lugnt hela helgen. Har varit oerhört skönt, kan ju inte påstå att jag sover som jag borde på nätterna längre med en liten i magen som tar plats och gärna vill knö och buffa när jag vill sova ;) men ack så mysigt!
 
Idag är det grått och trist ute. Får hoppas att det spricker upp och att solen tittar fram så jag kan bege mig ut på en skön promenad, men om inte så får det bli en inne dag med lite fix och soffhäng. Nu ska jag äta frukost och ta tag i dagen!
 
 
 

Barnmorskebesök

Nu händer det grejer minsann. Bebis växer på rejält där inne och SF-måttet har ökat 2,5cm på drygt 2veckor. Det märks om inte annat, mycket tryck uppåt och sparkar på revbenen. Även stickningar och ökat tryck i bäckenet. Men ack så mysigt det är att ha en liten krabat inne i magen. Huvudet hade även på dessa två veckor fixerat sig, känns skönt!
 
Vecka 34 {33+5}
 
Blodtryck: 110/70
Hjärtslag: 130 slag/minut
SF-mått: 32cm
Huvud: Fixerad

The happiest people do not have the best of everything. They make the best of everything they have.

Måndag och ny vecka! Här börjar allt falla plats, satte upp listerna i sovrummet igår och det blev riktigt bra. Tänkt vad små saker faktiskt kan förändra till det bättre. Ska ta och försöka fixa klart allt till bebis i veckan nu. Har fortfarande lite småsaker som måste köpas, tvätta alla kläder, sängkläder och filtar. Det är även dags att börja packa väskorna som ska med till BB. Så spännande! Inte alls långt kvar nu, ca 7 veckor
 
Hösten är verkligen här och jag njuter till max. Alla färger, raggsockor, levande ljus och filtar.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kanelbullensdag

God fredag min vän! Idag är det fredag och även kanelbullensdag, mumma! Har dock inga bullar hemma men man kanske skulle ta och slänga ihop en deg på jäsning? Finns det nåt godare än en nybakt, ljummen bulle och ett glas iskall mjölk?!!
 
Nåväl, här skiner solen och det är underbart höstväder ute. Måste ta mig i kragen och komma ut på fler promenader och njuta av hösten. Snart ligger snön och det är -10 grader ute. Då kommer ju jag i och för sig gosa och mysa massa hemma med en liten plutt så då finns det nog inte så mycket tid över till promenader heller för den delen.
 
Nej nu får jag ta tag i dagen!
Happy friday!