Dop presenter

Åh vad mycket fint det finns till dessa små barn. Längtar så tills Alicia får ett eget rum så man kan pyssla och inreda. Dopet närmar sig så jag tänkte slänga upp en bild på några saker som gärna får flytta in i lekkorgen här hemma.
 

Rosa gris, Klossar, Maileg kanin, Klosslåda, Bokstav, Hammarbänk, Nappburk, Pappburk, Maileg gris

Krispiga skönheter

Usch vilket trist väder! Om ända solen kunde skina så man kände lite hopp över att våren kommer snart! Om inte annat behöver vi nog solen strålar för att bli pigga och få i oss lite D-vitamin. Promenade blir det ju inte direkt många när det snöar, snöar och snöar och dom aldrig kan ploga på trottoarerna så man faktiskt kan bege sig ut.

Vilket trist inlägg det här blev men var tvungen att få ur mig lite aggression på det är vädret. Vill ha vår!

Idag tog jag tag i städningen här hemma fast orken tog emot rejält. Känns som att det är förkylning på gång, för både mig och Alicia. Så nu har vi pyntat bordet med lite krispiga skönheter och nu tar vi helg!




Drömmar

Ops, nu blev det glest mellan inläggen igen. Har dock mycket på agendan vissa veckor så tiden räcker inte alltid till. Just nu är det rätt mycket planering runt dopet, kvalitetstid med familj och vänner. Sen allt det där vardagliga. Och så klart massa bebismys ❤

På tal om något helt annat så är det ju rätt känt att man inte direkt är stenrik när man har föräldrapenning men varför ska ALLTID det där nedrans köpsuget vara som värst när man inga pengar har?! Vill göra om och köpa nytt hela tiden känns det som. Just nu längtar jag tills jag kan få en egen hörna där jag kan få utlopp för min kreativitet och för mitt fotande.

Nåväl, drömma kan man ju alltid. Någon dag ska väl det också bli verklighet!




Vinter

Härligt med snö. Ljusnar upp ute på direkten, dock en iskall vind så man får verkligen pälsa på sig när man ska ut på promenad. Men det är ju rätt härligt ändå när det liksom "nyper" i kinderna av denna kalla, friska luften. Vi var ute på en sån härlig promenad i går eftermiddag/kväll. Drygt 2 kilometer blev det men det räckte gott och väl. Bara att få gå ute i naturen, höra hur det knastrar under fötterna utav snön och gå hand i hand med sin kärlek. Livet
 
 
 

Dopklänning

 
Fick hem denna fina dopklänningen till Alicia häromdagen. Lika fin i verkligenheten som på bilden. Nöjd! Något stor just nu men loppan är ju nästan 4 månader när dopet är så hon hinner växa i den, gott och väl så som hon ökar i vikt varje vecka :P 

interior

Åh vad det suger i inredningstarmen. Högst på önskelistan just nu, tänker mig dock kofferten i vitt!
 
 

Palett


Shampoo
Ett sulfat- och parabenfritt schampo för färgat hår som bygger upp, stärker hårets struktur och tillför glans.

Granatäppleextrakt och Colour Guard Complex reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt, värmestyling och skyddar håret mot UV-strålning samt fria radikaler.

Balsam
Ett utredande balsam för färgat hår som mjukgör, återfuktar och motverkar statisk elektricitet.
Inpackning
En skonsam behandling för färgat hår som återfuktar, ger näring och ett silkesmjukt resultat. Granatäppleextrakt och Colour Guard Complex reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt, värmestyling och skyddar håret mot UV-strålning samt fria radikaler.

 
Har beställ hem lite nya hårvårdsprodukter som jag har hört en del positivt om så nu tänkte jag att det var dags att testa något nytt. Har tvättat håret en gång hittills med detta och är än så länge nöjd med hur håret känns. Skönt med lite nytt faktiskt, blir lätt att man kör på samma gamla vanliga och det blir ju SÅ tråkigt efter ett tag.

13 januari

Hej måndag och ny vecka. Här har snön och minus graderna kommit under helger. Blev mycket ljusare ute och jag känner mig redan piggare, så nått positivt förde det med sig trots att det kom så där 2 månader senare än vad man egentligen ville. Här hemma rullar dagarna och veckorna i alla fall på. Alicia växer så det knakar, hon blir allt duktigare på att hålla upp nacken och har nu börjat "prata" lite grann. Blir alldeles varm i hjärtat när detta lilla knytet ligger och pratar och ler bredvid mig i sängen på morgonen
 
Nu är vi mitt uppe i dop-planering så emellan alla blöjbyten, matpauser och mys så planerar jag sakta men säkert dop. Så kul! Mycket som skall göras men med lite hjälp och stöd från familjen så ska vi nog ro detta i hamn så småningom :)
 
Nu måste jag fixa lite här hemma innan finbesöket dyker upp- fina syster yster och Thea
 
 
 

Tiny little feet

 

House doctor 2014

Älskar house doctors produkter för 2014. Vill ha allt! Synd bara att man fortfarande bor trångt och inte får plats med allt man vill ha men jag får handla på mig sen när vi väl har gjort husköp. Längtar ihjäl mig tills den dagen kommer, dock dröjer det nog. Har inte hittat något som faller mig eller sambon i smaken. Men det som väntar på något gott väntar aldrig för länge sägs det ju.
 
 
 
 
 
 

2014

Åhej vad dagarna rusar förbi. Jul och nyår är redan förbi och vi är inne i ett nytt kapitel, ett nytt år. Känns helt underbart. Lämnar ett helt underbart och minnesvärt år bakom mig och blickar förväntansfullt framåt. Massa spännande saker att se fram emot!
 
här lunkar vi på och tar dagarna som dom kommer för tillfället. Har ju varit en del inbokat nu med jul och nyårs firande men nu ska jag och sessan tagga ner lite och bara vara. Dock startade vi det nya året med att bli sjuka så idag ska vi iväg på ett läkarbesök, sen intar vi sängläge och vilar oss.